Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Thread: Cost of Adam delivered to Croatia

 1. #11
  Junior Member Katavic is on a distinguished road
  Join Date
  Jan 2011
  Posts
  10
  Quote Originally Posted by hocuADAM View Post
  zasto si odustala? Kakva su iskustva s Galaxy Tabom? citanje PDFova? gledanje HD videa? prikljuci i sl?
  Odusta, muski rod, neznam odakle ti da sam zensko xD
  Zadovoljan san galaxy tabom, pocetak je bia jeben jer ovo mi je prvi android uredaj pa dok se ne naviknem, ali sad mi je prva liga. jedina mana mu je gps, katastrofa je, ne hvata signal ali ako ti je bitan gps, onda mozes flashat custom rom gdje je rjesenje buga u gpsu.

  koristim adobe i quickoffice za pdf i zadovoljan sam njima, quickoffice mi je bolji ali ne otvara svaki pdf, za to mi je adobe reader, radi bez greske.

  proba sam gledat seriju kosti sa subtitlovima i video radi savrseno, rezolucija na ovih 7" je ka na adamovih 10" znaci slika je jasnija, orginal video aplikacija je odlicna. podrzaje sve video formate osim nekih filmova gdje je audio kodiran u odredenom formatu, potrazi ih na netu ako te zanima. ali iskreno, neznam zasto bi koristia mali tablet za gledanje filmova ako mozes prikljucit usb na tv-u.

  Priključci su mu mana jer ima 1 30pin prikljucaj pa ako oces ga prikljucit na tv moras uzet posebni prokljucak (20$ ako se dobro sicam).

  Ako se odlucis uzet adam ili neki tablet koji nije u trgovinama u hrvatskoj preporucam ti da prvo pogledas informacije na netu o uvozu u hrvatsku jer je to ogromna procedura, ako oprema nije u sluzbenoj hakomovoj odobrenoj opremi ritt robe (a adam nije), imat ces dodatne trosarine i procedure. pitaj prvo jetfina kako je prosa sa uvozom

 2. #12
  Junior Member Katavic is on a distinguished road
  Join Date
  Jan 2011
  Posts
  10
  e, samo nemoj mislit da te nagovaram na galaxy tab , moja preporuka ti je da isprobas prvo ipad u prijatelja ili nekom kafiću (galaxy tab isto ako nađeš) da vidis kako ti lezi ekran od 10". ako ti je velik onda bi ti odgovara galaxy tab. Inace, dosta jeftije ces proc ako ako platis nekom nasem studentu u americi da ti donese neki tablet od tamo(asusov transformer ili galaxy tab 8.9), jer u 5tom misecu im zavrsava semestar i vracaju se a mislin da ne tribas niti pokusat usporedit njihovu kvalitetu i od adama.
  Last edited by Katavic; April-06-2011 at 03:58 AM.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts